¡Oferta!

El favor

Serie: David Gurney 8
Publicación: 08/06/2023
Editorial: Roca
Idioma: Catalán
Páginas: 512
ISBN: 9788419283733
Encuadernación: Tapa blanda con solapas
Género: Suspense

21.75

Envío nacional gratis a partir de 19€

Envío gratis en la Comunidad de Madrid

Per primera vegada, en Dave Gurney està investigant un assassinat ja resolt i jutjat als tribunals, aparentment de manera impecable.

Portat al límit i acusat d’assassinat, en Gurney s’haurà d’enfrontar al seu adversari més gran per resoldre un misteri que està destruint el seu món.

En Ziko Slade, una superestrella del tenis mundial, compleix vint anys de condemna per l’esgarrifós assassinat del delinqüent d’estar per casa Lenny Lerman. Els fets del cas, i el passat accidentat de l’Slade, semblen indiscutibles. El que comença com una revisió superficial del cas per part d’en Dave Gurney com un favor especial a una amiga de la seva esposa aviat es converteix en una cosa molt més complicada. Quan la participació d’en Gurney amenaça de treure a la llum un niu d’escurçons de corrupció, es veurà incriminat per assassinat i perseguit per mitjans sensacionalistes, una fiscal de districte implacable i un assassí despietat.

Mentre evita la llei i intenta resoldre el cas per salvar la seva reputació, en Gurney s’enfronta a la idea que la seva indestructible necessitat de treball policial li està costant més del que el brillant detectiu no va sospitar mai.