Assassinat a la sala capitular

Publicación: 31/01/2022
Editorial: Carena
Idioma: catalan
Páginas: 424
ISBN: 9788418323997
Encuadernación: Tapa blanda

19.00

Envío nacional gratis a partir de 19€

Envío gratis en la Comunidad de Madrid desde 10€

A la sala capitular del monestir de Sant Cugat del Vallès es representa la nit de Nadal la setzena edició de «Pedra i Sang», una obra teatral que escenifica l’assassinat sacríleg de l’abat Arnau de Biure mentre celebrava la Missa del Gall l’any 1350 per un grup de nobles del Vallès capitanejats per Berenguer de Saltells. L’investigador privat Odó Taltavull és testimoni de la mort real de l’actor que fa el paper de l’Abat precisament quan es compleixen 666 anys dels fets històrics.

Al dia següent del crim insòlit comés per algú que ha desaparegut i ningú no ha pogut identificar, el pare Andreu, jesuïta i antic professor d’en Taltavull i un dels pocs exorcistes del país, es posa en contacte amb l’Odó per comunicar-li que pocs dies abans la víctima li havia demanat d’exorcitzar la seva neboda, a la qual creia posseïda pel diable.

Un assassinat davant d’un centenar de persones mentre es recrea un fet històric és l’inici d’una investigació heterodoxa que ens proposa diverses maneres d’explicar uns esdeveniments i una sola certesa: que res no és mai el que sembla.